Tarieven

Iedere patiënt heeft een uniek gebit en eigen wensen, daarom kunnen de kosten per patiënt verschillen. Voor elke behandeling stellen wij vooraf een begroting op maat op.

Tandzorglab maakt gebruik van PIEN Support, een software dat snel en gemakkelijk de eigen bijdrage berekent van uw behandeling. Zo kan ons receptieteam u meteen informeren over het bedrag dat u zult terugkrijgen van de behandeling of van de begroting die uw behandelaar voor u heeft gemaakt. Deze bedragen zijn altijd onder voorbehoud en er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Contacteer uw zorgverzekeraar voor eventuele vergoedingen. Deze zijn per verzekering verschillend.

Binnen onze praktijk hanteren wij het beleid dat u de nota na uw behandeling aan de receptie betaalt per pin of eventueel contant.

Immediaatprothese
In samenwerking met uw tandarts en uw kaakchirurg maken onze klinisch prothese technici, Jane of Ron voor u in één dag een prothese die direct na het trekken van uw tanden en/of kiezen wordt geplaatst. Terwijl u wacht kunt u gebruik maken van gratis wifi, koffie en thee. Aan het eind van de dag gaat u de deur uit met een stralende glimlach en een prothese die een betere pasvorm heeft en waarmee u beter zult kunnen eten.
Door:
Gebitsprothese
Is uw bestaande prothese aan vervanging toe? Onze klinisch prothesetechnici, Jane of Ron maken samen met u een prothese van hoogwaardige kwaliteit die geheel afgestemd is op uw wensen.
Door:
Gebitsprothese op implantaat
Als u kiest voor een gebitsprothese op implantaten (ook wel een klikgebit genoemd), draagt u vaak al een ‘gewone’ prothese.
Door:
Frameprothese
Als er een aantal tanden of kiezen ontbreekt, kunnen wij voor u een partiële kunststofprothese (“plaatje”) maken of een partiële frameprothese.
Door:
Facings
Wilt u een mooi, regelmatig gebit en is een beugel in uw geval geen optie, dan is een facing een goed alternatief.
Door:
Kroon
Door slijtage, ongevallen of tandbederf kan een kies of tand moeten worden vervangen door een kroon.
Door:
Kroon op implantaat
Door slijtage, ongevallen of tandbederf kan een kies of tand moeten worden vervangen door een kroon. Dit kan op uw eigen tandwortel of op een implantaat.
Door:
Bleekmal
Een bleekmal (ook wel bleeklepel genoemd) wordt gebruikt voor het thuis bleken van uw tanden.
Door:
Brug
Een brug verbindt gebitselementen over een ontbrekende tand of kies heen, of over meerdere ontbrekende tanden of kiezen en wordt vastgezet op ‘pijlers’.
Door:
Clear Retainer
Een Clear Retainer is een speciaal voor u ontworpen beugel die u kunt gebruiken zodra uw tanden een optimale orthodontische uitlijning hebben bereikt.
Door:
Rebasing
Wanneer uw prothese los begint te zitten, kunt u bij ons terecht voor het opvullen van uw prothese, een “rebasing”.
Door:
Sportbeschermer
Tijdens contactsporten en sommige balsporten is het nodig de tanden te beschermen tegen impact. De ‘kant en klaar’ bitjes die in de winkel te verkrijgen zijn, bieden onvoldoende bescherming vanwege de slechte pasvorm.
Door:
Reparatie
Is uw prothese gebroken of mist u een tand, dan kan deze door Tandzorglab gerepareerd worden.
Door: