Een Clear Retainer is een speciaal voor u ontworpen beugel die u kunt gebruiken zodra uw tanden een optimale orthodontische uitlijning hebben bereikt. Deze nachtbeugel wordt gemaakt van transparant plastic dat uw tanden volledig afdekt. Wanneer uw beugel eruit mag, heeft u een mooi en regelmatig gebit. Tanden en kiezen hebben vlak na de beugelbehandeling vaak nog wel de neiging om terug te keren naar de beginpositie. Dit komt omdat de tandwortels nog tijd nodig hebben om stevig vast te groeien in het kaakbot. Om het mooie resultaat vast te houden, krijgt u daarom na een beugelbehandeling vaak nog een Clear Retainer. Deze zorgt ervoor dat uw tanden en kiezen goed vast kunnen groeien op hun nieuwe plaats.

Behandeling

Kosten

De kosten voor het vervaardigen van een Clear Retainer worden voor u op maat begroot omdat iedere patiƫnt een uniek gebit en eigen wensen heeft.

Voor het maken van een afspraak of meer informatie kunt u ons receptieteam bellen op 010-3118040.

Voor elke behandeling stellen wij vooraf een begroting op maat op . Contacteer uw zorgverzekeraar voor eventuele vergoedingen. Deze zijn per verzekering verschillend.